11 Mart 2013 Pazartesi

PUF TATLISI TARİFİ


PUF TATLISI TARİFİ

 Malzemler:

3 yumurta akı
 2 paket krem şanti
2 bardak süt
1 bardak şeker
30 gr toz jelatin
2 çay bardağı sıcak su


 Kakaolu bisküvi
Hindistan cevizi

Yapılışı: 2 çay bardağı sıcak su ile jelatini eritelim. 2 su bardağı süt ile 2 paket krem şantiyi çırpalım. 3 yumurta akı ile 1 bardak şekeri kar haline getirelim. Bisküvilerimizi tepsinin tabanına dizelim. Çırpılmış krem şanti, çırpılmış yumurta ve erittiğimiz jelatini hepsini 1 kapta birleştirip karıştıralım. ve bisküvilerin üzerine dökelim. Bir gece dolapta beklettikten sonra Hindistan cevizi ile süsleyip servis edelim.
Afiyet Olsun...