Kıymalı Erişte Tarifi


önceden hazırladığımız eriştemizi bu kez de kıymalı denedik...hem leziz hem de besleyici...

Yapılışı:

arzuya göre kıymayı kurusoğanla kavurup pul kırmızıbiber, karabiber ve tuz ile tatlandırıyoruz.Kaynar suda haşladığımız erişteyi tereyağ ile yağlayıp üzerine kıymalı sos ile servis ediyoruz...afiyet olsun

Yorumlar

  1. Merhabalar,
    Ellerinize emeğinize sağlık. Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için...

      Sil
  2. Spagetti Bolonez değil de erişte bolonez olmuş. Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle ...güzel yorumunuz için çok teşekkürler ilhan bey...

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder