Ana içeriğe atla
Limon suyu ve sarımsak mucizesi

2 litre limon suyu,40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı
 Kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoza karıştırılıp
 doldurunuz.
 Sarımsak yıkanmadan ve ezilerek limon suyunun içine koyulacak,kavanozun
 kapağı sıkıca kapatılacak.
 25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanıp hergün
 çalkalanacak.(sarımsaklar iyice erimiş olacak)
 25 gün sonra kavanozu açıp her sabah kahvaltıdan yarımsaat- 1 saat kadar
 önce aç karnına yarım veya içilebiliniyorsa
 1 çay bardağı içilecek. Kavanoz bitene kadar bu içme işine devam edilecek.
 Kavanozun kapağı hep kapalı tutulacak,
 Kavanoza asla su,şeker v.b. karıştırılmayacak,ancak çay bardağına aldığınız
 kısmına istenirse sulandırılıp içilebilinecek.
 Karışım içildikten sonra,kahvaltıya kadar (yarım-1 saat sonra) kahvaltı
 yapılacak. Mümkünse her sabah aynı saatte içilecek.

% 100 KANITLANMIŞ YARARLARI

1- Tüm damar iltihapları (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor,
 damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor.
 2- Kollestrol ve lipidi düşürüyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor,
 kilo verdiriyor(bazal metabolizmayı hızlandırıp
 Yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor, bu dönemde diyete dikkat
 etmek gerekiyor) Şekeri düşürüyor,pankreas'ın
 Yenilenmesini sağlıyor.
 3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinlik
 ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.
 4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak
 barsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.
 5- Tüm romatizmal iltihabı önleyip, hertür romatizmal ağrıları
 dindiriyor,kireçlenmeyi önlüyor.Eklem düzeylerinin yenilenmesini
 sağlıyor.Ağrıları kesiyor.
 6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor.
 Sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını arttırıyor.
 Felçlere ve VERTıGO'da fayda veriyor
 7. Vücudun baışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü
 alerjiyi,özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini
 Kökünden kesiyor. Kansere karşı tüm vücudu koruyor.

N O T : ilacı hazırlayanın babasının koroner by-pass ile üç damarı
 değişecekken bu ilaç sayesinde % 100 tıkalı damarları açılmış.
 ılaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar erir, koku etrafa
 yayılmaz. Kullanan üç kişi ile görüştüm, hep son derece memnun olduklarını,
 adeta gençlik
 ıksiri olduğunu söylüyorlar. Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmuş
 ve uygulamışlar. Şimdi ABD'de uygulanmaya başlanmış, tıp'da devrim
 Yaratacağı söyleniyor. Sarımsak-limon karışımından oluşan
 maddelerin kimyasal yapısı çözülmeye çalışılıyor.
 
Daha az göster

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANKARA BAZLAMASI TARİFİ

Bazlamanın en güzeli ANKARA da yapılır...bazlamayı en orjinal şekli ile yaptım.Bazlamanın hamuru asla sütle yapılmaz..Bazı arkadaşlar bloglarında bazlama tarifi yayınlamışlar ama bazlama öyle olmaz.... Bende bir Ankaralı olarak en sade, en doğal şekli ile tarifi vermeye çalışacağım... BAZLAMA NASIL YAPILIR? Malzemeler: 2 kilo un( buğday veya tambuğday unu kullanabilirsiniz veya ikisini karıştırarak da kullanabilirsiniz) 1 paket yaş maya 2 tatlı kaşığı tuz( azaltıp çoğaltabilirsiniz) 1 tatlı kaşığı toz şeker ılık su Yapılışı: hamurumuz için ,unu eleyip genişçe bir yoğurma kabına alıp ortasını açalım.Mayayı elimizle ezip unun ortasına koyalım.Mayanın üzerine toz şekeri serpelim.Biraz ılık suyu çukura ilave edelim.Tuzuda unumuzun üzerine ekleyip maya biraz kabarınca azar azar ılık su ilavesi ile yoğurmaya başlayalım.Hamurumuz kıvamı poğaça hamurundan daha yumuşak bir hamur olması gerekiyor.bazlama hamuru sert olursa bazlamalar hem güzel açılmaz hemde güzel kabarm

KOLAY KALBURA BASTI TARİFİ (margarinsiz)

En kolayından kıyır kıyır , bol cevizli nefis bir tatlı tarifi gelsin...hem de margarinsiz çok az malzemeyle... KALBURA BASTI Hamuru için: 2 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı su 1 çay kaşığı karbonat 4 - 4,5 su bardağı un Şerbeti için: 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su yarım limon suyu İçi  için : 1 kase ceviz içi Yapılışı: Öncelikle şerbetimizi hazırlıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. hamur malzemeleri ile çok sert olmayan bir hamur hazırlıyoruz... hanuru ceviz büyüklüğünde bezelere ayırıyoruz... rendenin ince tarafına hamuru hafifçe bastırıp açıyoruz ve içine ceviz yerleştiriyoruz... hamuru hafifçe rulo kapatıyoruz.Alt kısmı tepsiye gelecek şekilde yerleştiriyoruz .(tepsimizi çok az yağlıyoruz) Kızgın fırında pişiriyoruz. Soğuyan şerbeti fırından çıkan kalbura bastıların ilk sıcaklığı çıktıktan sonra üzerine gezdiriyoruz.Biraz böyle beklettikten sonra tatlıları çevirerek şerbeti iyice çekmesini sağlıyoruz. Birazda bu şekilde bekletip

TARHANA TARİFİ

Kış hazırlıkları artık başlasın .İlk olarak tarhana ile başlayalım istedim.Her yöreye göre tarifi farklı olan tarhanamız biraz vakit alıcı ama yemeside bir okadar keyiflidir.Bizim buralarda sıklıkla yapılan tarifimize geçelim... TARHANA Malzemeler: 2 kilo süzme yoğurt 2 kilo domates yarım kilodan biraz az yeşil biber 7-8 adet kırmızı biber 1 kilo kuru soğan 250 gr minik aci biber( isteğe bağlı) tuz bir kase eski tarhana (mayalık olarak kullanıyorum) 1 tatlı kaşığı toz maya Yapılışı: bütün sebzeleri salata yapar gibi küp şeklinde doğruyorum.Rondodan geçirmiyorum çünki çok sulandığı için unu daha fazla oluyor hemde soğan acı suyunu veriyor. doğradığımız sebzeleri elimizle iyice yumuşatıyoruz.Daha sonra yoğutla karıştırıyoruz.Eger yoğurdunuz ekşi değil ise biraz bu şekilde bekletiyoruz.Eğer ekşi ise bekletmeye gerek yok.Hemen yoğurma işlemine geçebiliriz. üzerine tuzu , eski tarhanayı, mayayı ve unu ekleyip yoğurmaya başlıyoruz.Unu azar azar ekleyelim çünki ham